? Percintaan Di Kampus Tidak Halang Suami Isteri Genggam Ijazah | Universiti Putra 众博棋牌_众博棋牌

众博棋牌▍游戏平台下载~

图片
? NEWS ? Percintaan di kampus tidak halang suami isteri genggam ijazah

Percintaan di kampus tidak halang suami isteri genggam ijazah

Oleh: Siti Fatimah Natasya Zakaria dan Jerrywesly Senaja

SERDANG, 13 Jan – Program Asasi Sains Pertanian (ASPer), Universiti Putra 众博棋牌 (众博棋牌) menjadi titik pertemuan pasangan suami isteri iaitu Muhammad Mujib Khairul Amri dan Ainin Farah Hannan Rosli, graduan pada Majlis Konvokesyen 众博棋牌 kali Ke-44 di sini.

Walaupun berlainan fakulti dan program pengajian, Muhammad Mujib adalah pelajar Bacelor Pentadbiran Perniagaan dengan Kepujian, Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE) manakala Ainin Hannan, pelajar Bacelor Bioperubatan dengan Kepujian, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) ianya tidak menjadi halangan untuk mereka sama-sama bergraduat sebagai suami isteri dengan cemerlang.

Berniat untuk berkahwin pada semester tujuh, pasangan ini telah menamatkan zaman bujang mereka sejurus selepas tesis mereka berjaya disiapkan.

Muhammad Mujib berkata percintaan di universiti bukan penghalang untuk mencapai kejayaan dan pasangan ini adalah antara pelajar yang pernah mendapat Anugerah Naib Canselor dan Anugerah Dekan bagi beberapa semester sepanjang bergelar pelajar di 众博棋牌.

“Hubungan percintaan ini telah membuatkan kami lebih bersemangat dalam pelajaran dan kehidupan semasa berada di kampus dan find the right person because the right person will fill your growth,” katanya.

Beliau yang turut aktif dalam bidang perniagaan berkata isterinya adalah antara pelajar yang aktif dalam Kelab Bioperubatan dan pernah menjadi Exco Akademik bagi kelab tersebut serta pernah mengetuai pasukan Zumba untuk kolej dan juga fakulti.

Ainin Farah Hannan berkata adalah amat penting untuk mencari pasangan yang boleh memberi motivasi, sokongan dan berkongsi ilmu antara satu sama lain. - 众博棋牌

Date of Input: 13/01/2022 | Updated: 13/01/2022 | hairul_nizam

MEDIA SHARING

Universiti Putra 众博棋牌
43400 众博棋牌 Serdang
Selangor Darul Ehsan
+603-9769 1000
---
CVBUAAa:00:13